Digitalna štampa

Kratak rok isporuke i potreba za manjim tiražima su idealni za ovaj vid štampe. Treba dodati da je nakon izrade probnog otiska lako dogovoriti eventualne korekcije boje i ispravke bez dodatnih troškova. Poseduje mogućnost promene podataka (ulaznice sa bar-kodovima, bonovi, nagradne igre..).

Potreba za brzinom ne izuzima kvalitet, tako da je diitalna štampa idealna za manja kolorna izdanja. Kao revolucionarna tehnologija, digitalna štampa predstavlja direktnu štampu sa računara (computer to print), bez dodatnih medjufaza koje zahtevaju druge tehnike.

Digitalna štampa je bazirana na ink-jet postupku, ili štampi sa suvim ili vlažnim tonerom pomoću elektrografije. Ovaj vid štampe Vam omogućava štampu na samolepljivim, specijalnim i običnim papirima, različitih debljina, dimezije A3(prosiren), i pogodna je za izradu vizit kartica, diploma, etiketa, jelovnika, brošura, flajera i postera manjih formata.

Digitalna štampa još uvek nije konkurentna ofset štampi, i zato je ne treba tako posmatrati. Iz ekonomskih razloga može biti favorizovana u odnosu na ofset.


Kancelarijski mat.

Po popularnim cenama možete naći veliki izbor kvalitetne biroopreme - olovaka, tehničkih pomagala, flomastera, sveski, rokovnika i kalendara, kancelarijskog papira u svim potrebnim formatima.

Obrazac za ponudu

Skinite i popunite upit, a zatim nam prosledite na mail. U najkraćem mogućem roku ćete dobiti cenu.

Najnoviji projekti

Izrada pakovanja za Nero espresso Objavljeno 03 Feb 2015
Katalog Alta Moda Objavljeno 03 Feb 2015

Kontakt

Print Promet
36000 Kraljevo, Đure Dukića 163
telefon/fax: +381 (0)36 379 060
e.mail:office@print-promet.rs

Id obrazac