SITO I TAMPON ŠTAMPA

Štampa olovki, kišobrana, šolja, kalendara, upaljača, privezaka, torbi, satova,
kompletnog kancelarijskog materijala i proizvoda specifične namene
po povoljnim cenama.Sito štampa


U umetnosti poznata kao serigrafija, na tržistu kao sito štampa. Spada u direktan vid propusne štampe. Danas je industrija sito štampe velika i veoma raznovrsna, i nudi mnoge uzbudljive mogućnosti za kreativnog pojedinca.Sito štampa je drevna, i vrlo revolucionarna tehnika.

Njeno poreklo se može pratiti unazad do rane egipatske i kineske civilizacije. Iako je drevni proces, bilo je mnogo novih inovacija i poboljšanja u poslednjih nekoliko decenija.

Ovo je još uvek jedini način štampanja koji omogućava direktno štampanje na praktično bilo kojoj površini, uključujući , meke, tvrde, ili zaobljene materijale. Gde mogućnosti drugih tehnika prestaju, sito štampa često nudi rešenje.

U neke od uobičajenih proizvoda sito štampe mogu se ubrojati nalepnice, znaci, stampa na svim tekstilnim proizvodima, štampa šolja, kišobrana, olovaka, električnih kola, stampa na transparentnim folijama koje mogu biti zanimljiv izbor za brendiranje staklene ambalaže itd.

Prednost ove štampe je sto odštampani materijal iskazuje reljefnost i vizuelno deluje kao trodimenzionalni objekat.

Tampon Štampa

Ako se može reći da postoji već vekovima, ova tehnologija postaje pogodna za široku upotrebu tek sredinom dvadesetog veka . Pojavljuju se novi materijali i zahtevi, i na scenu stupa tampon štampa. Tampon je vid duboke indirektne stampe. Forme se izradjuju od čelika, najlona ili fotopolimera. Slika se sa klišea prenosi putem gumenog tampona na površinu koja se štampa. Razlikuju se otvoreni i zatvoreni sistemi. Glavna prednost tampon štampe je silikonski jastuk koji se pod pritiskom prilagodjava obliku na koji se nanosi boja.

Skoro svi poznati materijali mogu biti stampani ovom tehnikom. Da pomenemo samo neke; plastika, staklo, metal, obložene podloge, auto delovi, lekovi, hrana, kozmetika, drvo i još mnogi drugi.

Pozivnice

Veliki izbor pozivnica. Katalog možete pogledati ovde. Tehnika štampe - sito.


Kancelarijski mat.

Po popularnim cenama možete naći veliki izbor kvalitetne biroopreme - olovaka, tehničkih pomagala, flomastera, sveski, rokovnika i kalendara, kancelarijskog papira u svim potrebnim formatima.

Obrazac za ponudu

Skinite i popunite upit, a zatim nam prosledite na mail. U najkraćem mogućem roku ćete dobiti cenu.

Najnoviji projekti

Izrada pakovanja za Nero espresso Objavljeno 03 Feb 2015
Katalog Alta Moda Objavljeno 03 Feb 2015

Kontakt

Print Promet
36000 Kraljevo, Đure Dukića 163
telefon/fax: +381 (0)36 379 060
e.mail:office@print-promet.rs

Id obrazac