Solventna štampa

Spoljne reklame, baneri za sajmove, auto grafka i mnogi reklamni materijali velikih formata su proizvodi ove štampe. Solventna štampa nudi veliki izbor materijala različitih namena.

PVC folija za solventnu inkjet štampu. Dizajnirana je tako da odgovori zahtevima štampe sa visokom rezolucijom sa odličnim bojama. Izdržljiva na spoljne uslove sa rokom trajanja do tri godine. Postoji u mat i sjaj varijanti.

One way vision - zbog propustljivost svetla izradjuje se kao rupičasta. Zahvaljujući rupicama, štampani motiv je vidljiv sa spoljne strane staklene površine, dok se u isto vreme ne vidi u unutrašnjosti prostora.

Baner- cirada je reklamno platno koje je namenjeno za spoljne uslove reklamiranja. Razlikuje se od PVC folije u tome što se ne lepi već se montira na noseći deo. Po zahtevu se na ciradi buše rupe sa metalnim prstenovima koje služe za pričvršćivanje uz konstrukciju. Cirade se mogu postavljati na fasade ili prekriti neželjeni deo objekta.


Folija za automobile- koristi se specijalna PVC folija (buble free) rastegljiva koja prijanja uz neravne površine. Specijalizovana je za ovu namenu, bolje se rasteže i otporna je na pucanje. Može se zaštititi specijalnim lakom koji produžava rok trajanja.

Na posebnim pvc folijama, različitih boja postoji mogućnost rezanja šablona. Poseduju mogućnost lepljenja na lim, razne vrste plastike, staklo,vozila ili na bilo koju suvu i očišćenu glatku površinu. Uglavnom se koristi za rezanje logotipa i kontakt podataka u kombinaciji sa plotovanom grafikom.

Kancelarijski mat.

Po popularnim cenama možete naći veliki izbor kvalitetne biroopreme - olovaka, tehničkih pomagala, flomastera, sveski, rokovnika i kalendara, kancelarijskog papira u svim potrebnim formatima.

Obrazac za ponudu

Skinite i popunite upit, a zatim nam prosledite na mail. U najkraćem mogućem roku ćete dobiti cenu.

Najnoviji projekti

Izrada pakovanja za Nero espresso Objavljeno 03 Feb 2015
Katalog Alta Moda Objavljeno 03 Feb 2015

Kontakt

Print Promet
36000 Kraljevo, Đure Dukića 163
telefon/fax: +381 (0)36 379 060
e.mail:office@print-promet.rs

Id obrazac